Event, Exhibition

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn…

 

sinterklaasactie

Schoentjes genoeg in het MoMu met de nieuwe tentoonstelling FootPrint, maar er kunnen er altijd nog een paar bij. Download snel het patroon op onze website, of haal het op aan de balie van het museum of in de deelnemende winkels. Maak er een fantastisch ontwerp van en breng je schoen naar het MoMu tussen 1 en 29 november 2015.

Op 5 en 6 december zullen alle creaties een mooie plaats krijgen in het museum. Plaatsen zijn beperkt maar iedereen is welkom tijdens dit weekend om te komen kijken en om zijn verrassing van Philip’s Biscuits, gebrevetteerd door de hofleverancier van Sinterklaas, op te halen tussen 10u00 en 17u00.

Als extra kunnen de allerkleinsten (5-6 jaar) op 6 december een fantasiebezoek volgen van 14u00 tot 15u00, de grotere kinderen (7-12 jaar) gaan op ontdekking in het museum en laten hun fantasie de vrije loop tijdens een creatief bezoek van 15u00 tot 16u00. Plaatsen zijn beperkt, reserveren noodzakelijk via klaartje.patteet@momu.be. Prijs: €1 per deelnemer te betalen aan de balie. Ouders kunnen op deze twee dagen gratis de tentoonstelling bezoeken.

De Sinterklaasactie van MoMu wordt mee ondersteund door Philip’s Biscuits.