Event

#DAGVANDEBELGISCHEMODE

foto3 tekst

Op vrijdag 20 oktober is het Dag Van De Belgische Mode en MoMu viert mee! Online fashion-, beauty- & lifestylemagazine Belmodo roept iedereen op om zijn liefde voor Belgische mode te delen. Die dag zal het via sociale media helemaal in teken staan van de hashtag #dagvandebelgischemode.
Gekleed in jouw favoriete Belgische modelabel en/of ontwerpers-outfit, kan je vrijdag gratis onze tentoonstelling bezoeken van de Belgische ontwerper Olivier Theyskens!
“MoMu verzamelt, onderzoekt en presenteert al jaren met veel passie de unieke creaties van Belgische ontwerpers. De #dagvandebelgischemode ondersteunen wij op vrijdag 20 oktober 2017 met gratis toegang voor iedereen die een Belgisch kledingstuk aanheeft”, zegt MoMu-curator Elisa De Wyngaert. In de nieuwe tentoonstelling ontdek je het duistere en romantische universum van de Belgische ontwerper Olivier Theyskens. Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 worden ook andere Belgische modelabels extra in de verf gezet met verrassend beeldmateriaal op de MoMu Wall aan de ingang van het museum.”

SAMSUNG CSC